USA Next Door

Onderhoudsbeurt

Bel ons

Bel USA Next Door

Wat houdt een onderhoudsbeurt aan uw auto eigenlijk in?

Onze autogarage maakt onderscheid tussen een kleine en een grote onderhoudsbeurt. De basis onderhoudsbeurt (jaarlijks of tweejaarlijks) is volgens de voorschriften van uw autofabrikant belangrijk, omdat uw auto gecontroleerd wordt op aspecten die de betrouwbaarheid en veiligheid waarborgen.

Kleine onderhoudsbeurt

Het vervangen van de (motor)olie en de (motor)oliefilter zitten standaard in een kleine onderhoudsbeurt. De cruciale onderdelen, vloeistoffen, banden, ruitenwissers, remvloeistof, verlichtingen en uitlaat worden altijd geïnspecteerd.

Grote onderhoudsbeurt

De grote onderhoudsbeurt houdt alle werkzaamheden van de kleine onderhoudsbeurt in met aanvullende onderhoudswerkzaamheden. Aanvullend onderhoud betekend het controleren en/of vervangen van specifieke onderdelen als bougie(s), interieurfilter, luchtfilter, brandstoffilter, visueel controleren en vervangen van remmen en eventueel de distributieriem. Tijdens de grote onderhoudsbeurt stellen wij vast welke aanvullende werkzaamheden eventueel nodig zijn. We maken vooraf een prijsopgave en stellen u hiervan op de hoogte. We voeren deze reparaties niet uit zonder u toestemming.

OPENINGSTIJDEN: Ma t/m Vr: 8.30 - 17.30 uur

WAAROM KIEZEN VOOR USA-NEXTDOOR:

  • Diversen keuringen van uw auto
  • Diverse onderhoudszaken en reparaties
  • Het maken van uitlaten voor oldtimers
  • Opslag voor winter en of zomerbanden
  • De APK is bij een grote beurt GRATIS